Alle actuele aanbiedingen van Mobiel Interieur.

We vinden het fijn om jou als klant regelmatig te laten profiteren van onze aanbiedingen. Als we speciale acties hebben, vind je ze hieronder. Mocht je geen actieaanbiedingen zien, dan kun je altijd het formulier voor gratis interieuradvies invullen. Uiteindelijk gaat het altijd om een goed advies en een voorstel, met een bijpassend bedrag onder de streep, waar je blij van wordt. En juist daar zijn we goed in en gaan we voor.

 

Wil je de meest recente acties als eerste ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Luxaflex® innovatieve bedieningen gratis

In de maand mei ontvang je de SmartCord® en LiteRise® bedieningen bij Silhouette® Shades en Plissé en Duette® Shades, de LiteRise® bediening bij Horizontale Jaloezieën en Rolgordijnen en de SmartCord® bediening bij Vouwgordijnen zonder meerprijs.

4e NL Label vouwgordijn kado

Bij aankoop van NL Label vouwgordijnen krijg je nu de 4e kado. Laat je inspireren door de sfeervolle collecties en vraag onze adviseurs naar de voorwaarden.

4e NL Label hor kado

Houd insecten buiten deze zomer en kies voor horren van NL Label. Je ontvangt nu de 4e hor kado. Vraag onze adviseurs naar de voorwaarden.

5e meter Artelux of Kobe gordijn kado

Bij aankoop van Artelux of Kobe gordijnen krijg je nu de 5e meter kado. Laat je inspireren door de sfeervolle collecties en vraag onze adviseurs naar de voorwaarden.

4e meter Novilon kado

Bij aankoop van een Novilon vloer krijg je nu de 4e meter kado. Laat je inspireren door deze duurzame en sfeervolle collectie en vraag onze adviseurs naar de voorwaarden.

Persoonlijk interieuradvies op maat

Personal information
Vereist
Vereist
E-mail
Vereist
Vereist
Vereist
Vereist
Vereist
Other details
Vereist
Vereist
Vereist

Ik ga akkoord met het privacybeleid